<p id="udvozlom1" style="margin-top: -30px !important; margin-bottom: 50px !important; font-weight: 500; font-size: 18px; letter-spacing: 1px; line-height: 25px; color: #0071bb">Üdvözlöm!</p>

Gosztolai Géza vagyok. Pszichológusként 30 év alatt számos szakterületen több ezer embernek segítettem sikeresebb, teljesebb és egészségesebb életet élni. 

Amennyiben Ön is kiegyensúlyozottabb és boldogabb életet szeretne, számíthat rám!

Helló Világ!

Üdvözlet a WordPress-ben! Ez az első bejegyzés, amelyet lehet akár módosítani, akár törölni, aztán kezdődhet...
Read More

mottóm


Szakmai életpályám

1996 óta

Magánpraxis keretein belül segítem a hozzám forduló klienseket és sportolókat.


1989 – 2010

Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Neurológiai Osztály

Vezető Pszichológus


1996 – 2001

Magyar Békefenntartó Erők (IFOR, SFOR)

Vezető Pszichológus és Önvédelmi Kiképző


1994 – 2003

Magyar Honvédség Egészségvédelmi Intézet

Sorozó Főpszichológus


1992 – 1994

Bakonyi Harci Helikopter Ezred

Csapatpszichológus


1979 – 2020

Veszprém Megyei Harci Művészetek Össz Szövetsége

Alapító Elnök és Taekwon-Do Edző

Magánrendelés

Bejelentkezés

Telefonszám: 06 30 561 7712

E-mail cím: geza@gosztolai.hu

Az asszisztensem fogadja a hívásokat. Kérem, forduljon hozzá bizalommal.


Díjazás

Az első konzultáció (állapotfelmérés) díjazása:
60 perc – 25 000 Ft

A véleményezés (állapotfelmérés) eredményeként vázolom a beavatkozási lehetőségeket, majd kölcsönösen megállapodunk az együttműködésünk feltételeiben. Mind online, mind személyes konzultáció esetén általában heti egy alkalom szükséges, hogy milyen időtáv alatt várhat eredményt, az Önön és a hozott élethelyzetén múlik.

A további terápiás ülések: 60 perc – díjazás a megoldandó feladat függvénye

Online alkalmak

A konzultáció online videocsatornákon is megoldható. Kérem, bejelentkezéskor jelezze az asszisztencián, milyen online platformot használ. Én többnyire Skypeon, Messengeren, FaceTimeon vagy Zoomon vagyok elérhető, de amennyiben Ön egyéb alkalmazást részesít előnyben és az megbízható minőségben használható, úgy ez nem jelent akadályt.

Online ülések esetén az alkalom díját előre utalással kérem rendezni.


Cím

1055 Budapest, Falk Miksa utca 7.

A Kossuth téri elhelyezkedésnek köszönhetően a rendelő tömegközlekedéssel és autóval egyaránt kiválóan megközelíthető.

Parkolásra a környék utcáiban, vagy a pár száz méterre található Szabadság téri teremgarázsban van lehetőség.

Egyéb kategória

Helló Világ!

Üdvözlet a WordPress-ben! Ez az első bejegyzés, amelyet lehet akár módosítani, akár törölni, aztán kezdődhet az írás, a tartalommal történő...
Read More
{"dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":600,"loop":"true","design":"design-1"}


következő szeminárium


Fejlődni gyere

Ha eljössz, magadért tedd és ne hagyd otthon a problémáidat. Ha eljössz, ne csak feltöltődni és tanulni gyere. Fejlődni gyere. Hogy mi a különbség tanulás és fejlődés között? Amit megtanultál, azt remekül el tudod majd mesélni otthon, de amit megfejlődtél azt nem kell elmesélned, mert érzed és észreveszik. Ez a célom. Azért dolgozom, hogy ne csak a tudásod legyen több, de Te magad.

Neked szól

Minden egyes szeminárium felépítésénél kiemelt hangsúlyt fektetek arra, hogy segítséget kapj a saját életedben felmerülő konkrét problémák megoldásához, ezért minden szeminárium workshop jellegű kis létszámú tréning, melynek keretein belül legfeljebb 15 főt fogadok. Lehetőséget biztosítok továbbá arra, hogy a szemináriumra való felkészülés részeként, ha szeretnéd e-mailen előre elküldhesd azokat a konkrét, mindennapi élethelyzeteket, szituációkat, amelyekben a fejlődés szükségét érzed.
Tanulj, változz, fejlődj, élj! Gyere el!

Gyakorlatorientált egyensúly

Minden egyes szemináriumon elsődleges szerepet játszik továbbá a belső fókusz folyamatos fenntartása és az egyensúly mélyítése. Bármely téma kapcsán is találkozunk, minden szemináriumon naponta többszöri elmélyülés és rendszeres meditációs blokkok segítik a folyamatos gyakorlatok és szituációs játékok során tapasztaltak beépülését. Mindennapi problémáidra kapsz majd gyakorlati megoldásokat, de a cél nem csupán az, hogy ezek eszedbe jussanak, amikor úgy hozza az élet. A cél az, hogy gondolkodnod se kelljen rajtuk.