Szorongás Nélkül Workshop

Egyedül rajtad áll

A stressz, az emberi konfliktusok, a fájdalom, a veszteségek, a bukások, a változás, azaz a Rád nehezedő nyomás a világ sajátja. Volt, van és lesz. Nincs döntésed felette.
Viszont az, hogy a saját tested és elméd hogyan reagál ezekre a külső stresszfaktorokra, azaz a folyamatos nyomásra az valójában egyetlen egyvalakin múlik. Rajtad.

Számtalan stresszforrás, ugyanaz a szorongás

Munkahely, család, napirendek, szerepek, kimondott és kimondatlan elvárások, a saját kényszereid és a legmélyebb félelmeid… a szorongásnak pontosan annyi gyökere van, amennyi Neked és olyan, mint a szomjúság. Mire annyira besűrűsödik, hogy már a tested visszajelzéseiből is észreveszed, addigra már ártalmas.

Stressz alatt is egyensúlyban

A workshop során a stressz és a szorongás kezelésének eszközeit tanulod meg a mindennapok részévé integrálni. A cél, hogy a belső fókuszt, a dinamikus egyensúlyt és aktív stabilitást elmélyítő gyakorlatok a mindennapi rutinod részévé váljanak és azelőtt kezelni tudd a külső feszültséget, mielőtt az szorongássá sűrűsödne Benned. A szorongás testi érzeteit és a beszűkülésig fokozódó öngerjesztő spirált tanulod meg felismerni, fellazítani és átalakítani.

A workshop íve
(minden lépést vezetett keretek között, a szükséges támogatással begyakorolva,
majd önállóan vagy csoportos gyakorlattal teszel majd meg)

Belépsz az ajtón, megismered a helyet, az útitársaidat és ahogy befészkeled magad, lassan megérkezel. Az izgatottságod lassan átadja a helyét a figyelmednek és a fókuszod a külvilágról egyre inkább befelé összpontosul.

Ebben a biztonságos, fókuszált belső környezetben tudatosítod a mindennapjaid stresszfaktorait és a tested nyelvét, azaz a jeleket, amelyekkel a tested a mindennapos stresszhelyzetek során üzen neked.

Megismred a saját szorongási spirálodat és megtanulod felismerni, hogy éppen melyik pontján tartasz.

Beazonosítod a szorongási spirálod kilépő pontjait és megtanulod, melyik stádiumában hogyan tudod kioltani a testi tüneteket.

A gyakorlatok során felerősödik és egyre inkább befelé fókuszál a mentális stabilitásod.

A statikus, komfort központú egyensúlyod helyett megtanulod, az aktív, dinamikus, rugalmas egyensúly technikáját.

A munka Rád vár, a siker is a Tiéd. Elmélyült nyugalommal térsz haza, békében magaddal és készen a világra.

Gyakorlatorientált egyensúly

A workshop folyamán elsődleges szerepet játszik a belső fókusz folyamatos fenntartása és az egyensúly mélyítése. Mindkét napon többszöri elmélyülés és rendszeres meditációs blokkok segítik a folyamatos gyakorlatok és szituációs játékok során tapasztaltak beépülését.

Neked szól

Kiemelt hangsúlyt fektetek arra, hogy segítséget kapj a saját életedben felmerülő elakadások feloldásához, ezért a workshop korlátozott létszámú, legfeljebb 50 résztvevőt tudok fogadni. Továbbá lehetőséget biztosítok arra, hogy a workshopra való felkészülés részeként, ha szeretnéd e-mailen előre elküldhesd azokat a konkrét elakadásokat, szituációkat, amelyekkel folyamatosan konfrontálódsz, amelyekben a fejlődés szükségét érzed.
Tanulj, változz, fejlődj, élj! Gyere el!

Hitvallásom…

…védetté, képessé tenni az embereket arra, hogy szabadon járhassák életük útjait, útvesztőit a külső és belső világukban egyaránt, megtapasztalva a béke, az (Ön)szeretet, a harmónia egységét és az egész-séget. Hitem az ember hit, ez a hivatásom.

ITT OLVASHATSZ TÖBBET RÓLAM

Fejlődni gyere!

Ha eljössz, ne csak feltöltődni és tanulni gyere. Fejlődni gyere. Hogy mi a különbség tanulás és fejlődés között? Amit megtanultál, azt remekül el tudod majd mesélni otthon, de amit megfejlődtél azt nem kell elmesélned, mert észreveszik. Ez a célom. Azért dolgozom, hogy ne csak a tudásod legyen több, de Te magad.

Margit sziget
Margit sziget
Hotel Ensana - Terem
Hotel Ensana - Terem
Hotel Ensana - Étterem
Hotel Ensana - Étterem
Hotel Ensana - Lounge
Hotel Ensana - Lounge
Margit sziget
Margit sziget
previous arrow
next arrow

Helyszín

Budapest, Margitsziget, Hotel Ensana 4*

gyönyörű, harmonikus, zöld környezet,
modern, letisztult belső terek

250 m2 természetes fényű terem

svédasztalos ebéd a hotel éttermében

gyakorlatok a szabadban, a Margitsziget zöldterületén (kedvező időjárás esetén)

Időtartam

szombat, vasárnap
Szállást nem biztosítunk!

Részvételi díj

59 000 Ft / fő
előjelentkezés esetén: 53 000 Ft / fő
A részvételi díj tartalmazza a kétnapi svédasztalos ebédet.

Add meg, hol érünk el és szólunk, amint újra megtartjuk a Szorongás Nélkül Workshopot.Kérdésed van a szemináriumokkal kapcsolatban? Bátran tedd fel.

Email: szeminariumok@gosztolai.hu

Telefonos asszisztencia (munkanapokon 11.00 – 20.00):
06 30 561 7712