Kérdésed van a szemináriumokkal kapcsolatban? Bátran tedd fel!

Email: szeminariumok@gosztolai.hu

Telefonos asszisztencia (munkanapokon 9.00-20.00, hétvégén 9.00-19.00): 06 30 561 7712JELEN PILLANATBAN NINCS KÜLSŐ RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA ELÉRHETŐ SZEMINÁRIUMKérdésed van a szemináriumokkal kapcsolatban? Bátran tedd fel!

Email: szeminariumok@gosztolai.hu

Telefonos asszisztencia (munkanapokon 11.00 - 20.00): 06 30 561 7712

Sokan úgy hiszik, sőt mi több, világszerte számos kultúrában úgy tartják, hogy aki van olyan szerencsés, hogy az éjszakai égbolton megpillanthat egy hullócsillagot és van olyan fürge, hogy gyorsan kíván is valamit, annak a vágyát a csillag magával viszi és amit kért, nos, valósággá válik. Érdekes a hiedelmek súlya, még azokban is nyomot hagy, akik nem is hisznek benne. Számtalan olyan embert ismerek, aki nem hisz az efféle babonában, de olyat egyet sem, aki azt a hullócsillagot látva ne állna meg egy pillanatra. Szakmai szemmel nézve azt a hullócsillagot pontosan ez az a hatalmas potenciál, ami köré évezredek alatt a megvalósulás mítosza fonódott. A kizökkenés, a hirtelen és mélyről ébredő ösztönös fókusz, a pillanat töredéke alatt felszínre kényszerített legbelsőbb, valódi vágyak, vagy pont azok sivár hiánya, az évek óta csak gépiesen ismételgetett felszínes célok visszatartó, mérgező lényegének bevillanó felismerése az a valódi és tagadhatatlanul létező erő, amiből a történelem kezdete óta népek százai a hullócsillagok mágiáját kovácsolták. Nem az a szerencsés, akinek másnap ötöse lesz a lottón, de akiben a belső mélység egyszerre csak felkacsint a mindennapokon át arra a csillagra. A hullócsillag kívül esik a rutinon. A hullócsillag rendkívüli. A hullócsillag alkalom. Épp, mint egy jó szeminárium.

 

Ha eljössz, magadért tedd és ne hagyd otthon a problémáidat. Ha eljössz, ne csak feltöltődni és tanulni gyere. Fejlődni gyere. Hogy mi a különbség tanulás és fejlődés között? Amit megtanultál, azt remekül el tudod majd mesélni otthon, de amit megfejlődtél azt nem kell elmesélned, mert észreveszik. Ez a célom. Azért dolgozom, hogy ne csak a tudásod legyen több, de Te magad.

Neked szól

Minden egyes szeminárium felépítésénél kiemelt hangsúlyt fektetek arra, hogy segítséget kapj a saját életedben felmerülő konkrét problémák megoldásához, ezért minden szeminárium workshop jellegű kis létszámú tréning, melynek keretein belül legfeljebb 15 főt fogadok. Lehetőséget biztosítok továbbá arra, hogy a szemináriumra való felkészülés részeként, ha szeretnéd e-mailen előre elküldhesd azokat a konkrét, mindennapi élethelyzeteket, szituációkat, amelyekben a fejlődés szükségét érzed.Tanulj, változz, fejlődj, élj! Gyere el!

Gyakorlatorientált egyensúly

Minden egyes szemináriumon elsődleges szerepet játszik továbbá a belső fókusz folyamatos fenntartása és az egyensúly mélyítése. Bármely téma kapcsán is találkozunk, minden szemináriumon naponta többszöri elmélyülés és rendszeres meditációs blokkok segítik a folyamatos gyakorlatok és szituációs játékok során tapasztaltak beépülését. Mindennapi problémákra kapsz majd gyakorlati válaszokat, de a cél nem csupán az, hogy ezek eszedbe jussanak, amikor úgy hozza az élet. A cél az, hogy gondolkodnod se kelljen rajtuk.