Verbális Önvédelem Workshop

Lefagytál? Megint?

Már megint megtalált az a kollégád? Már megint beléd kötött a főnököd, a sógorod, az anyósod, a szomszédod, a párod vagy csak egy random idegen az utcán? Oda akartál vágni valami frappánsat de meg sem tudtál szólalni? Vagy már megint olyan agresszívan sikerült reagálnod, hogy azóta is bánod? Egyedül rajtad múlik, hogy lesz-e még egy megint!

A verbális önvédelem technikája tanulható

Szóbeli kommunikációs sémák és metakommunikációs technikák ötvözeteként áll össze a verbális önvédelem, amely bármely élethelyzetben és bármely emberi kapcsolatban alkalmazható.
A lényege nem a harc, a Téged ért verbális agresszió túllicitálása, hanem a villámgyors, higgadt helyzetértékelés, a magabiztos nyugalom és a rutin, hogy egy hirtelen irányváltással olyan szituációt teremts, amelyből elegánsan távozhatsz és lehetőleg a másikban sem hagysz sértődést.

Urald magad és uralod a helyzetet.

A workshop során a magabiztos, mély nyugalom egyensúlyát és az ezen a higgadt belső stabilitáson alapuló gyors helyzetértékelést tanulod meg a mindennapjaidba építeni. Három napon át minden gyakorlat célja az lesz, hogy elmélyítse a saját értékedbe vetett hitedet és hogy begyakorold a “vészhelyzeti protokollt”. A cél az, hogy pillanatok alatt el tudd mélyíteni a nyugalmadat, hogy hideg fejjel tudd értékelni a helyzetet és pillanatok alatt megtaláld a megfelelő, higgadt és frappáns választ.
A cél az, hogy a nehéz helyzetből is felemelt fejjel, könnyedén mosolyogva távozz.

Milyen képességeid fognak fejlődni?

stabil, mély identitástudat

magabiztos metakommunikáció

agresszió nélküli higgadt erő

a hirtelen nyugalom képessége

tudatos helyzetértékelés

a helyzet konstruktív, nyertes pozíciójának felismerése

a hirtelen váltás képessége

Gyakorlatorientált egyensúly

A workshop folyamán elsődleges szerepet játszik a belső fókusz folyamatos fenntartása és az egyensúly mélyítése. Mindhárom napon többszöri elmélyülés és rendszeres meditációs blokkok segítik a folyamatos gyakorlatok és szituációs játékok során tapasztaltak beépülését.

Neked szól

Kiemelt hangsúlyt fektetek arra, hogy segítséget kapj a saját életedben felmerülő elakadások feloldásához, ezért a workshop korlátozott létszámú, legfeljebb 50 résztvevőt tudok fogadni. Továbbá lehetőséget biztosítok arra, hogy a workshopra való felkészülés részeként, ha szeretnéd e-mailen előre elküldhesd azokat a konkrét elakadásokat, szituációkat, amelyekkel folyamatosan konfrontálódsz, amelyekben a fejlődés szükségét érzed.
Tanulj, változz, fejlődj, élj! Gyere el!

Hitvallásom…

…védetté, képessé tenni az embereket arra, hogy szabadon járhassák életük útjait, útvesztőit a külső és belső világukban egyaránt, megtapasztalva a béke, az (Ön)szeretet, a harmónia egységét és az egész-séget. Hitem az ember hit, ez a hivatásom.

ITT OLVASHATSZ TÖBBET RÓLAM

Fejlődni gyere!

Ha eljössz, ne csak feltöltődni és tanulni gyere. Fejlődni gyere. Hogy mi a különbség tanulás és fejlődés között? Amit megtanultál, azt remekül el tudod majd mesélni otthon, de amit megfejlődtél azt nem kell elmesélned, mert észreveszik. Ez a célom. Azért dolgozom, hogy ne csak a tudásod legyen több, de Te magad.

18873424
18873424
lakosztály
lakosztály
18868486
18868486
18869901
18869901
18869805
18869805
18870162
18870162
18870591
18870591
Wellness
Wellness
erdő
erdő
previous arrow
next arrow

Helyszín

Mátraháza, Hotel Lifestyles**** Superior

3 nap, 2 éjszaka, 4*-os szállás,
svédasztalos reggeli és vacsora,
korlátlan wellness részleg használat,
ingyenes parkolás

gyönyörű, harmonikus, zöld környezet
a Mátra kapujában

250 m2 természetes fényű terem

gyakorlatok a szabadban is
(kedvező időjárás esetén)

Időtartam

péntek, szombat, vasárnap
Prémium szállást és ellátást biztosítunk!

Részvételi díj

134 000 Ft – 154 000 / fő

Az ár a választott szobatípusnak megfelelően alakul, tartalmazza a tréninget, a szállást, az ellátást, a wellnesst, a parkolást és az időpont meghirdetésekor válik véglegessé.

Add meg, hol érünk el és szólunk, amint újra megtartjuk a Verbális Önvédelem Workshopot.Kérdésed van a szemináriumokkal kapcsolatban? Bátran tedd fel.

Email: szeminariumok@gosztolai.hu

Telefonos asszisztencia (munkanapokon 11.00 – 20.00):
06 30 561 7712