verbális önvédelem_lp

Lefagytál? Megint?

Már megint megtalált az a kollégád? Már megint beléd kötött a főnököd, a sógorod, az anyósod, a szomszédod, a párod vagy csak egy random idegen az utcán? Oda akartál vágni valami frappánsat de már megint meg sem tudtál szólalni? Vagy már megint olyan agresszívan sikerült reagálnod, hogy azóta is bánod? Egyedül rajtad múlik, hogy lesz-e még egy megint!

A verbális önvédelem technikája tanulható

Szóbeli kommunikációs sémák és metakommunikációs technikák ötvözeteként áll össze a verbális önvédelem, amely bármely élethelyzetben és bármely emberi kapcsolatban alkalmazható.
A lényege nem a harc, a Téged ért verbális agresszió túllicitálása, hanem a villámgyors, higgadt helyzetértékelés, a magabiztos nyugalom és a rutin, hogy egy hirtelen irányváltással olyan szituációt teremts, amelyből elegánsan távozhatsz és a másikban sem hagysz sértődést.

Milyen képességeid fognak fejlődni?

  • tudatos helyzetértékelés
  • magabiztos metakommunikáció
  • agresszió nélküli higgadt erő
  • a stressz testi tüneteinek kioltása
  • a hirtelen nyugalom képessége
  • a másik fél pozíciójának értékelése
  • a helyzet konstruktív, nyertes pozíciójának felismerése
  • a hirtelen váltás képessége

Neked szól

Minden egyes szeminárium felépítésénél kiemelt hangsúlyt fektetek arra, hogy segítséget kapj a saját életedben felmerülő konkrét problémák megoldásához, ezért minden szeminárium workshop jellegű kis létszámú tréning, melynek keretein belül legfeljebb 50 főt fogadok. Továbbá lehetőséget biztosítok arra, hogy a szemináriumra való felkészülés részeként, ha szeretnéd e-mailen előre elküldhesd azokat a konkrét, mindennapi élethelyzeteket, szituációkat, amelyekkel folyamatosan konfrontálódsz, amelyekben a fejlődés szükségét érzed.
Tanulj, változz, fejlődj, élj! Gyere el!

Már nagyon várunk!

Amint a járványügyi helyzet lehetővé teszi, máris meghirdetjük minden szeminárium 2021es időpontjait. Reméljük, már nem kell sokat várnod! Addig is küldd el a kötelezettség nélküli előjelentkezést biztosító emailt és már most tedd zsebre a 10% kedvezményt!

Helyszín és árak

Mátraháza, Hotel Lifestyles**** Superior

18873424
18873424
lakosztály
lakosztály
18868486
18868486
18869901
18869901
18869805
18869805
18870162
18870162
18870591
18870591
Wellness
Wellness
erdő
erdő
previous arrow
next arrow

3 napos szeminárium, 3 nap / 2 éjszaka 4* szállás: félpanzió, wellness részleg használat, térítésmentes parkolás
Az árak tájékoztató jellegűek és az időpont meghirdetésekor kerülnek véglegesítésre.

két fő/szoba, különálló ágyakkal: 129 000 Ft / fő


Kiemelten fontos számunkra az egészséged, ezért a lehető leglejjebb nyomtuk számodra az egy ágyas felárat.
egy fő/szoba : 154 000 Ft helyett 139 000 Ft / fő


két fős szoba együtt érkezők számára: 229 000 Ft / 2 fő


két fős lakosztály – franciaágy, nappali, jacuzzi: 259 000 Ft / 2 fő

Hitvallásom…

…védetté, képessé tenni az embereket arra, hogy szabadon járhassák életük útjait, útvesztőit a külső és belső világukban egyaránt, megtapasztalva a béke, az (Ön)szeretet, a harmónia egységét és az egész-séget. Hitem az ember hit, ez a hivatásom.

ELOLVASOM A TELJES BEMUTATKOZÁST

Gyakorlatorientált egyensúly

Minden egyes szemináriumon elsődleges szerepet játszik a belső fókusz folyamatos fenntartása és az egyensúly mélyítése. Bármely téma kapcsán is találkozunk, minden szemináriumon naponta többszöri elmélyülés és rendszeres meditációs blokkok segítik a folyamatos gyakorlatok és szituációs játékok során tapasztaltak beépülését. Mindennapi problémákra kapsz majd gyakorlati válaszokat, de a cél nem csupán az, hogy ezek eszedbe jussanak, amikor úgy hozza az élet. A cél az, hogy gondolkodnod se kelljen rajtuk.

Fejlődni gyere!

Ha eljössz, magadért tedd és ne hagyd otthon a problémáidat. Ha eljössz, ne csak feltöltődni és tanulni gyere. Fejlődni gyere. Hogy mi a különbség tanulás és fejlődés között? Amit megtanultál, azt remekül el tudod majd mesélni otthon, de amit megfejlődtél azt nem kell elmesélned, mert észreveszik. Ez a célom. Azért dolgozom, hogy ne csak a tudásod legyen több, de Te magad.

Már nagyon várunk!

Amint a járványügyi helyzet lehetővé teszi, máris meghirdetjük minden szeminárium 2021es időpontjait. Reméljük, már nem kell sokat várnod! Addig is küldd el a kötelezettség nélküli előjelentkezést biztosító emailt és már most tedd zsebre a 10% kedvezményt!

Kérdésed van a szemináriumokkal kapcsolatban? Bátran tedd fel.

Email: szeminariumok@gosztolai.hu

Telefonos asszisztencia (munkanapokon 11.00 – 20.00):
06 30 561 7712