A szén és a gyémánt

Mi a különbség szén és gyémánt között? -szól a kérdés. A nyomás – szól a válasz.
A valódi válasz azonban A nyomás kezelésének képessége. Nem lesz minden darab szénből gyémánt, csak abból, amely a megfelelő körülmények közt találkozik az extrém terheléssel. A szén nem választhat, Te igen.

A nyomás nem fog változni, Neked kell

Manapság mindent mérünk és mindenhol megmérnek. A munkahelyi teljesítményünktől kezdve az életünkre kapott likeokon át a gyerkőcünk ellenőrzőjéig a teljesítmény a mérték. A nyomás állandó és egyetemleges, a döntés azonban a Tiéd. Tanuld meg, uralni.

Nyomás alatt is egyensúlyban

A szeminárium során a nyomásmenedzsment alapvető eszközeit tanulod meg a mindennapok részévé integrálni. A cél, hogy a belső fókuszt, a dinamikus egyensúlyt és aktív stabilitást elmélyítő gyakorlatok a mindennapi rutinod részévé váljanak és azelőtt kezelni tudd a külső feszültséget, mielőtt az szorongássá sűrűsödne Benned. A szorongás testi érzeteit és a beszűkülésig fokozódó öngerjesztő spirált tanulod meg felismerni, fellazítani és átalakítani.

Neked szól

Minden egyes szeminárium felépítésénél kiemelt hangsúlyt fektetek arra, hogy segítséget kapj a saját életedben felmerülő konkrét problémák megoldásához, ezért minden szeminárium workshop jellegű, kis létszámú tréning, amelynek keretein belül legfeljebb 50 főt fogadok. Továbbá lehetőséget biztosítok arra, hogy a szemináriumra való felkészülés részeként, ha szeretnéd e-mailen előre elküldhesd azokat a konkrét, mindennapi élethelyzeteket, szituációkat, amelyek folyamatosan nyomás alatt tartanak Téged.
Tanulj, változz, fejlődj, élj. Gyere el.

Hitvallásom…

…védetté, képessé tenni az embereket arra, hogy szabadon járhassák életük útjait, útvesztőit a külső és belső világukban egyaránt, megtapasztalva a béke, az (Ön)szeretet, a harmónia egységét és az egész-séget. Hitem az ember hit, ez a hivatásom.

ELOLVASOM A TELJES BEMUTATKOZÁST

Kérdésed van a szemináriumokkal kapcsolatban? Bátran tedd fel.

Email: szeminariumok@gosztolai.hu

Telefonos asszisztencia (munkanapokon 11.00 – 20.00):
06 30 561 7712