Mindfulness Workshop

Tudod, hogy több van benned

Már jó ideje egy helyben nyomod a gázt? Képtelen vagy továbblépni egy kapcsolatból, egy munkahelyről, vagy egy beragadt projektből? Szétfolyik az időd? Folyamatosan beleadsz mindent, mégsem jutsz előre? Fejlődd meg!

Lépj szintet

Akit a tükörben látsz elég ahhoz, hogy bárkivé váljon, aki Te lenni akarsz, de ha ő nem változik hiába teszel meg mindent. Hiába próbálod ugyanazt ezredszer is, hiába képzed magad folyamatosan, ha csak “változtatgatsz”.
Amit Te tudsz, azt csak tudod. Amit ő tud, ott lent benned a tükör mélyén, azt éled és aszerint fejlődsz, vagy éppen aszerint akadsz el.

Belső fókusz, tudatos mindennapok

A szeminárium során megtanulod tudatosítani, elérni és fellazítani a belső struktúráidat, hogy ott fejlődj, ott tanulj meg zsigeri szinten stabilabb, rugalmasabb, magabiztosabb és hatékonyabb lenni, ahol eddig soha nem tudtál, a mindennapi, ösztönös mintáidban.

Milyen képességeid fognak fejlődni?

a jelenlét képessége

a mostban való elmélyülés

a pillanatra készen képessége

a tested tudatos érzékelése

a vándorló elme felismerése

a folyamatos, aktív fókusz képessége

a külső ingerek tompítása

az elakadásaid tudatosítása és fellazítása

Gyakorlatorientált egyensúly

A workshop folyamán elsődleges szerepet játszik a belső fókusz folyamatos fenntartása és az egyensúly mélyítése. Mindhárom napon többszöri elmélyülés és rendszeres meditációs blokkok segítik a folyamatos gyakorlatok és szituációs játékok során tapasztaltak beépülését.

Neked szól

Kiemelt hangsúlyt fektetek arra, hogy segítséget kapj a saját életedben felmerülő elakadások feloldásához, ezért a workshop korlátozott létszámú, legfeljebb 50 résztvevőt tudok fogadni. Továbbá lehetőséget biztosítok arra, hogy a workshopra való felkészülés részeként, ha szeretnéd e-mailen előre elküldhesd azokat a konkrét elakadásokat, szituációkat, amelyekkel folyamatosan konfrontálódsz, amelyekben a fejlődés szükségét érzed.
Tanulj, változz, fejlődj, élj! Gyere el!

Hitvallásom…

…védetté, képessé tenni az embereket arra, hogy szabadon járhassák életük útjait, útvesztőit a külső és belső világukban egyaránt, megtapasztalva a béke, az (Ön)szeretet, a harmónia egységét és az egész-séget. Hitem az ember hit, ez a hivatásom.

ITT OLVASHATSZ TÖBBET RÓLAM

Fejlődni gyere!

Ha eljössz, ne csak feltöltődni és tanulni gyere. Fejlődni gyere. Hogy mi a különbség tanulás és fejlődés között? Amit megtanultál, azt remekül el tudod majd mesélni otthon, de amit megfejlődtél azt nem kell elmesélned, mert észreveszik. Ez a célom. Azért dolgozom, hogy ne csak a tudásod legyen több, de Te magad.

18873424
18873424
lakosztály
lakosztály
18868486
18868486
18869901
18869901
18869805
18869805
18870162
18870162
18870591
18870591
Wellness
Wellness
erdő
erdő
previous arrow
next arrow

Helyszín

Mátraháza, Hotel Lifestyles**** Superior

3 nap, 2 éjszaka, 4*-os szállás,
svédasztalos reggeli és vacsora,
korlátlan wellness részleg használat,
ingyenes parkolás

gyönyörű, harmonikus, zöld környezet
a Mátra kapujában

250 m2 természetes fényű terem

gyakorlatok a szabadban is
(kedvező időjárás esetén)

Időtartam

péntek, szombat, vasárnap
Prémium szállást és ellátást biztosítunk!

Részvételi díj

134 000 Ft – 154 000 / fő

Az ár a választott szobatípusnak megfelelően alakul, tartalmazza a tréninget, a szállást, az ellátást, a wellnesst, a parkolást és az időpont meghirdetésekor válik véglegessé.

Add meg, hol érünk el és szólunk, amint újra megtartjuk a Tudatos jelenlét és hatékonyság Workshopot.Kérdésed van a szemináriumokkal kapcsolatban? Bátran tedd fel.

Email: szeminariumok@gosztolai.hu

Telefonos asszisztencia (munkanapokon 11.00 – 20.00):
06 30 561 7712