mindfulness_lp

Tudod, hogy több van benned

Már jó ideje egy helyben nyomod a gázt? Képtelen vagy továbblépni egy kapcsolatból, egy munkahelyről, vagy egy beragadt projektből? Szétfolyik az időd? Folyamatosan beleadsz mindent, mégsem jutsz előre? Fejlődd meg!

Lépj szintet

Akit a tükörben látsz elég ahhoz, hogy bárkivé váljon, aki Te lenni akarsz, de ha ő nem változik hiába teszel meg mindent. Hiába próbálod ugyanazt ezredszer is, hiába képzed magad folyamatosan, ha csak “változtatgatsz”.
Amit Te tudsz, azt csak tudod. Amit ő tud, ott lent benned a tükör mélyén, azt éled és aszerint fejlődsz, vagy éppen aszerint akadsz el.

Belső fókusz, tudatos mindennapok

A szeminárium során megtanulod tudatosítani, elérni és fellazítani a belső struktúráidat, hogy ott fejlődj, ott tanulj meg zsigeri szinten stabilabb, rugalmasabb, magabiztosabb és hatékonyabb lenni, ahol eddig soha nem tudtál, a mindennapi, ösztönös mintáidban.

Milyen képességeid fognak fejlődni?

  • a jelenlét képessége
  • a mostban való elmélyülés
  • a pillanatra készen képessége
  • a tested tudatos érzékelése
  • a vándorló elme felismerése
  • a folyamatos, aktív fókusz képessége
  • a külső ingerek tompítása
  • az elakadásaid tudatosítása és fellazítása

Neked szól

Minden egyes szeminárium felépítésénél kiemelt hangsúlyt fektetek arra, hogy segítséget kapj a saját életedben felmerülő konkrét problémák megoldásához, ezért minden szeminárium workshop jellegű kis létszámú tréning, melynek keretein belül legfeljebb 50 főt fogadok. Továbbá lehetőséget biztosítok arra, hogy a szemináriumra való felkészülés részeként, ha szeretnéd e-mailen előre elküldhesd azokat a konkrét, mindennapi élethelyzeteket, szituációkat, amelyekkel folyamatosan konfrontálódsz, amelyekben a fejlődés szükségét érzed.
Tanulj, változz, fejlődj, élj! Gyere el!

Már nagyon várunk!

Amint a járványügyi helyzet lehetővé teszi, máris meghirdetjük minden szeminárium 2021es időpontjait. Reméljük, már nem kell sokat várnod! Addig is küldd el a kötelezettség nélküli előjelentkezést biztosító emailt és már most tedd zsebre a 10% kedvezményt!

Helyszín és árak

Mátraháza, Hotel Lifestyles**** Superior

18873424
18873424
lakosztály
lakosztály
18868486
18868486
18869901
18869901
18869805
18869805
18870162
18870162
18870591
18870591
Wellness
Wellness
erdő
erdő
previous arrow
next arrow

3 napos szeminárium, 3 nap / 2 éjszaka 4* szállás: félpanzió, wellness részleg használat, térítésmentes parkolás
Az árak tájékoztató jellegűek és az időpont meghirdetésekor kerülnek véglegesítésre.

két fő/szoba, különálló ágyakkal: 129 000 Ft / fő


Kiemelten fontos számunkra az egészséged, ezért a lehető leglejjebb nyomtuk számodra az egy ágyas felárat.
egy fő/szoba : 154 000 Ft helyett 139 000 Ft / fő


két fős szoba együtt érkezők számára: 229 000 Ft / 2 fő


két fős lakosztály – franciaágy, nappali, jacuzzi: 259 000 Ft / 2 fő

Hitvallásom…

…védetté, képessé tenni az embereket arra, hogy szabadon járhassák életük útjait, útvesztőit a külső és belső világukban egyaránt, megtapasztalva a béke, az (Ön)szeretet, a harmónia egységét és az egész-séget. Hitem az ember hit, ez a hivatásom.

ELOLVASOM A TELJES BEMUTATKOZÁST

Gyakorlatorientált egyensúly

Minden egyes szemináriumon elsődleges szerepet játszik a belső fókusz folyamatos fenntartása és az egyensúly mélyítése. Bármely téma kapcsán is találkozunk, minden szemináriumon naponta többszöri elmélyülés és rendszeres meditációs blokkok segítik a folyamatos gyakorlatok és szituációs játékok során tapasztaltak beépülését. Mindennapi problémákra kapsz majd gyakorlati válaszokat, de a cél nem csupán az, hogy ezek eszedbe jussanak, amikor úgy hozza az élet. A cél az, hogy gondolkodnod se kelljen rajtuk.

Fejlődni gyere!

Ha eljössz, magadért tedd és ne hagyd otthon a problémáidat. Ha eljössz, ne csak feltöltődni és tanulni gyere. Fejlődni gyere. Hogy mi a különbség tanulás és fejlődés között? Amit megtanultál, azt remekül el tudod majd mesélni otthon, de amit megfejlődtél azt nem kell elmesélned, mert észreveszik. Ez a célom. Azért dolgozom, hogy ne csak a tudásod legyen több, de Te magad.

Már nagyon várunk!

Amint a járványügyi helyzet lehetővé teszi, máris meghirdetjük minden szeminárium 2021es időpontjait. Reméljük, már nem kell sokat várnod! Addig is küldd el a kötelezettség nélküli előjelentkezést biztosító emailt és már most tedd zsebre a 10% kedvezményt.

Kérdésed van a szemináriumokkal kapcsolatban? Bátran tedd fel.

Email: szeminariumok@gosztolai.hu

Telefonos asszisztencia (munkanapokon 11.00 – 20.00):
06 30 561 7712