Tudod, hogy több van benned

Már jó ideje egy helyben nyomod a gázt? Képtelen vagy továbblépni egy kapcsolatból, egy munkahelyről, vagy egy beragadt projektből? Szétfolyik az időd? Folyamatosan beleadsz mindent, mégsem jutsz előre? Fejlődd meg.

Lépj szintet

Akit a tükörben látsz elég ahhoz, hogy bárkivé váljon, aki Te lenni akarsz, de ha ő nem változik hiába teszel meg mindent. Hiába próbálod ugyanazt ezredszer is, hiába képzed magad folyamatosan, ha csak “változtatgatsz”.
Amit Te tudsz, azt csak tudod. Amit ő tud, azt éled és aszerint fejlődsz, vagy éppen aszerint akadsz el.

Belső fókusz, tudatos mindennapok

A szeminárium során megtanulod tudatosítani, elérni és fellazítani a belső struktúráidat, hogy ott fejlődj, ott tanulj meg zsigeri szinten stabilabb, rugalmasabb, magabiztosabb és hatékonyabb lenni, ahol eddig soha nem tudtál, a mindennapi, ösztönös mintáidban.

Neked szól

Minden egyes szeminárium felépítésénél kiemelt hangsúlyt fektetek arra, hogy segítséget kapj a saját életedben felmerülő konkrét problémák megoldásához, ezért minden szeminárium keretein belül legfeljebb 50 főt fogadok, továbbá lehetőséget biztosítok arra, hogy a szemináriumra való felkészülés részeként, ha szeretnéd e-mailen előre elküldhesd azokat a konkrét, mindennapi élethelyzeteket, szituációkat, amelyekben a fejlődés szükségét érzed.
Tanulj, változz, fejlődj, élj. Gyere el.

Helyszín és díjazás

Mátraháza, Hotel Lifestyles****

125 000 Ft-tól (3 nap/2 éj, teljes ellátás, kétágyas elhelyezés)

previous arrow
next arrow
Slider

Hitvallásom…

…védetté, képessé tenni az embereket arra, hogy szabadon járhassák életük útjait, útvesztőit a külső és belső világukban egyaránt. Megtapasztalva a béke, az (Ön)szeretet, a harmónia egységét és az egész-séget, hitem az ember hit, ez a hivatásom.

ELOLVASOM A TELJES BEMUTATKOZÁST

Kérdésed van a szemináriumokkal kapcsolatban? Bátran tedd fel.

Email: szeminariumok@gosztolai.hu

Telefonos asszisztencia (munkanapokon 11.00 – 20.00):
06 30 561 7712