Énismeret Workshop

A két társ

Két megkerülhetetlen állandó van az életedben. Te és a változás. Minden és mindenki más jön és megy a maga útján, hol a Te utadba fonódva, hol keresztezve azt, de útitársad, állandó útitársad mindössze kettő van. Az, akit a tükör mélyén látsz és a változás. A változás az egyszerűbb társ, a Tőled független, a külső. Az a tükörmélyi ismerős idegen viszont, na ő már jóval nehezebb eset.

Az utadat keresed?

Jó. Azt jelenti, nem csak létezel, de élsz. Azt jelenti, többet akarsz kihozni abból a végtelen potenciálból, ami benned rejlik.
Tudd, hogy nem vagy egyedül, az útkeresés mindegyikünk sajátja és élethosszig tart. Jó helyen jársz. Az Énismeret Workshop a legbelsőségesebb, legmélyebbre nyúló tréningünk.

Képzelj el egy nyers gyémántot

Poros, homályos és fakó. Vedd kézbe, ismerd meg, csiszold. Lassú munka lesz. Az első lappal kezded majd, nézed, ahogy a világ fénye játszik a durva felületen, aztán addig csiszolod azt a lapot, míg a gyémánt önnön belső szépsége ki nem teljesedik a szemed előtt a külső fényben.
Aztán ha kész fordítasz egyet. Mások lesznek a fények és másik oldalát mutatja majd az anyag annak a másik fénynek. És Te újra addig csiszolod majd, míg önnön teljes szépsége más formában, más szögben, más fényben, de ugyanúgy ki nem nyílik abból a kőből. Oldalról oldalra haladsz majd a világ számtalan fényében és oldalak sokaságának egyedi szépségét bontod majd ki abból a kőből, míg egyszer csak összeáll a szemed előtt az egész. Egyik oldal sem lesz olyan, mint a másik, mégis egyetlen egészet alkotva örökre összefonódnak.
Ez vagy Te. Minden fényben más és mégis lényegi valójáig ugyanaz.

Milyen képességeid fognak fejlődni?

én-integritás

önmagad elfogadása és szeretete

a saját belső erőforrásaid fel- és elismerése

a benned rejlő potenciál felfedezése

az örökösen változó utad felülről való szemlélése

a már bejárt utadban megbújó minták felismerése

az előtted álló úton segítő belső erőforrások felkészítése

Gyakorlatorientált egyensúly

A workshop folyamán elsődleges szerepet játszik a belső fókusz folyamatos fenntartása és az egyensúly mélyítése. Mindhárom napon többszöri elmélyülés és rendszeres meditációs blokkok segítik a folyamatos gyakorlatok és szituációs játékok során tapasztaltak beépülését.

Neked szól

Kiemelt hangsúlyt fektetek arra, hogy segítséget kapj a saját életedben felmerülő elakadások feloldásához, ezért a workshop korlátozott létszámú, legfeljebb 50 résztvevőt tudok fogadni. Továbbá lehetőséget biztosítok arra, hogy a workshopra való felkészülés részeként, ha szeretnéd e-mailen előre elküldhesd azokat a konkrét elakadásokat, szituációkat, amelyekkel folyamatosan konfrontálódsz, amelyekben a fejlődés szükségét érzed.
Tanulj, változz, fejlődj, élj! Gyere el!

Hitvallásom…

…védetté, képessé tenni az embereket arra, hogy szabadon járhassák életük útjait, útvesztőit a külső és belső világukban egyaránt, megtapasztalva a béke, az (Ön)szeretet, a harmónia egységét és az egész-séget. Hitem az ember hit, ez a hivatásom.

ITT OLVASHATSZ TÖBBET RÓLAM

Fejlődni gyere!

Ha eljössz, ne csak feltöltődni és tanulni gyere. Fejlődni gyere. Hogy mi a különbség tanulás és fejlődés között? Amit megtanultál, azt remekül el tudod majd mesélni otthon, de amit megfejlődtél azt nem kell elmesélned, mert észreveszik. Ez a célom. Azért dolgozom, hogy ne csak a tudásod legyen több, de Te magad.

18873424
18873424
lakosztály
lakosztály
18868486
18868486
18869901
18869901
18869805
18869805
18870162
18870162
18870591
18870591
Wellness
Wellness
erdő
erdő
previous arrow
next arrow

Helyszín

Mátraháza, Hotel Lifestyles**** Superior

3 nap, 2 éjszaka, 4*-os szállás,
svédasztalos reggeli és vacsora,
korlátlan wellness részleg használat,
ingyenes parkolás

gyönyörű, harmonikus, zöld környezet
a Mátra kapujában

250 m2 természetes fényű terem

gyakorlatok a szabadban is
(kedvező időjárás esetén)

Időtartam

péntek, szombat, vasárnap
Prémium szállást és ellátást biztosítunk!

Részvételi díj

134 000 Ft – 154 000 / fő

Az ár a választott szobatípusnak megfelelően alakul, tartalmazza a tréninget, a szállást, az ellátást, a wellnesst, a parkolást és az időpont meghirdetésekor válik véglegessé.

Add meg, hol érünk el és szólunk, amint újra megtartjuk a Énismeret Workshopot.Kérdésed van a szemináriumokkal kapcsolatban? Bátran tedd fel.

Email: szeminariumok@gosztolai.hu

Telefonos asszisztencia (munkanapokon 11.00 – 20.00):
06 30 561 7712