enismeret_lp

A két társ

Két megkerülhetetlen állandó van az életedben. Te és a változás. Minden és mindenki más jön és megy a maga útján, hol a Te utadba fonódva, hol keresztezve azt, de útitársad, állandó útitársad mindössze kettő van. Az, akit a tükör mélyén látsz és a változás. A változás az egyszerűbb társ, a Tőled független, a külső. Az a tükörmélyi ismerős idegen viszont, na ő már jóval nehezebb eset.

Az utadat keresed?

Jó. Azt jelenti, nem csak létezel, de élsz. Azt jelenti, többet akarsz kihozni abból a végtelen potenciálból, ami benned rejlik.
Tudd, hogy nem vagy egyedül, az útkeresés mindegyikünk sajátja és élethosszig tart. Jó helyen jársz. Az Énismeret Workshop a legbelsőségesebb, legmélyebbre nyúló tréningünk.

Képzelj el egy nyers gyémántot

Poros, homályos és fakó. Vedd kézbe, ismerd meg, csiszold. Lassú munka lesz. Az első lappal kezded majd, nézed, ahogy a világ fénye játszik a durva felületen, aztán addig csiszolod azt a lapot, míg a gyémánt önnön belső szépsége ki nem teljesedik a szemed előtt a külső fényben.
Aztán ha kész fordítasz egyet. Mások lesznek a fények és másik oldalát mutatja majd az anyag annak a másik fénynek. És Te újra addig csiszolod majd, míg önnön teljes szépsége más formában, más szögben, más fényben, de ugyanúgy ki nem nyílik abból a kőből. Oldalról oldalra haladsz majd a világ számtalan fényében és oldalak sokaságának egyedi szépségét bontod majd ki abból a kőből, míg egyszer csak összeáll a szemed előtt az egész. Egyik oldal sem lesz olyan, mint a másik, mégis egyetlen egészet alkotva örökre összefonódnak.
Ez vagy Te. Minden fényben más és mégis lényegi valójáig ugyanaz.

A workshopon az alábbi területeken fejlődsz majd

  • én-integritás
  • önmagad elfogadása és szeretete
  • a saját belső erőforrásaid fel- és elismerése
  • a benned rejlő potenciál felfedezése
  • az örökösen változó utad felülről való szemlélése
  • a már bejárt utadban megbújó minták felismerése
  • az előtted álló úton segítő belső erőforrások felkészítése

Neked szól

Minden egyes szeminárium felépítésénél kiemelt hangsúlyt fektetek arra, hogy segítséget kapj a saját életedben felmerülő konkrét problémák megoldásához, ezért minden szeminárium workshop jellegű kis létszámú tréning, melynek keretein belül legfeljebb 50 főt fogadok. Továbbá lehetőséget biztosítok arra, hogy a szemináriumra való felkészülés részeként, ha szeretnéd e-mailen előre elküldhesd azokat a konkrét, mindennapi élethelyzeteket, szituációkat, amelyekkel folyamatosan konfrontálódsz, amelyekben a fejlődés szükségét érzed.
Tanulj, változz, fejlődj, élj! Gyere el!

Már nagyon várunk!

Amint a járványügyi helyzet lehetővé teszi, máris meghirdetjük minden szeminárium 2021es időpontjait. Reméljük, már nem kell sokat várnod! Addig is küldd el a kötelezettség nélküli előjelentkezést biztosító emailt és már most tedd zsebre a 10% kedvezményt!

Helyszín és árak

Mátraháza, Hotel Lifestyles**** Superior

18873424
18873424
lakosztály
lakosztály
18868486
18868486
18869901
18869901
18869805
18869805
18870162
18870162
18870591
18870591
Wellness
Wellness
erdő
erdő
previous arrow
next arrow

3 napos szeminárium, 3 nap / 2 éjszaka 4* szállás: félpanzió, wellness részleg használat, térítésmentes parkolás
Az árak tájékoztató jellegűek és az időpont meghirdetésekor kerülnek véglegesítésre.

két fő/szoba, különálló ágyakkal: 129 000 Ft / fő


Kiemelten fontos számunkra az egészséged, ezért a lehető leglejjebb nyomtuk számodra az egy ágyas felárat.
egy fő/szoba : 154 000 Ft helyett 139 000 Ft / fő


két fős szoba együtt érkezők számára: 229 000 Ft / 2 fő


két fős lakosztály – franciaágy, nappali, jacuzzi: 259 000 Ft / 2 fő

Hitvallásom…

…védetté, képessé tenni az embereket arra, hogy szabadon járhassák életük útjait, útvesztőit a külső és belső világukban egyaránt, megtapasztalva a béke, az (Ön)szeretet, a harmónia egységét és az egész-séget. Hitem az ember hit, ez a hivatásom.

ELOLVASOM A TELJES BEMUTATKOZÁST

Gyakorlatorientált egyensúly

Minden egyes szemináriumon elsődleges szerepet játszik a belső fókusz folyamatos fenntartása és az egyensúly mélyítése. Bármely téma kapcsán is találkozunk, minden szemináriumon naponta többszöri elmélyülés és rendszeres meditációs blokkok segítik a folyamatos gyakorlatok és szituációs játékok során tapasztaltak beépülését. Mindennapi problémákra kapsz majd gyakorlati válaszokat, de a cél nem csupán az, hogy ezek eszedbe jussanak, amikor úgy hozza az élet. A cél az, hogy gondolkodnod se kelljen rajtuk.

Fejlődni gyere!

Ha eljössz, magadért tedd és ne hagyd otthon a problémáidat. Ha eljössz, ne csak feltöltődni és tanulni gyere. Fejlődni gyere. Hogy mi a különbség tanulás és fejlődés között? Amit megtanultál, azt remekül el tudod majd mesélni otthon, de amit megfejlődtél azt nem kell elmesélned, mert észreveszik. Ez a célom. Azért dolgozom, hogy ne csak a tudásod legyen több, de Te magad.

Már nagyon várunk!

Amint a járványügyi helyzet lehetővé teszi, máris meghirdetjük minden szeminárium 2021es időpontjait. Reméljük, már nem kell sokat várnod! Addig is küldd el a kötelezettség nélküli előjelentkezést biztosító emailt és már most tedd zsebre a 10% kedvezményt.

Kérdésed van a szemináriumokkal kapcsolatban? Bátran tedd fel.

Email: szeminariumok@gosztolai.hu

Telefonos asszisztencia (munkanapokon 11.00 – 20.00):
06 30 561 7712